Om reEL

 Vi løser små som store el-opgaver

Vi er en reel aut. el-installatør, som er pligtopfyldende, pålidelig og servicemindet.

reEL-installation så dagens lys i maj 2000 og er stiftet af elektriker og iværksætter, Ole Frederiksen.

Drømmen om at blive selvstændig startede på to arbejdsbukke og en spånplade på privatadressen i Hvidovre. I dag har vi til huse i egen ejendom centralt i Hvidovre – kun syv kilometer fra Københavns Rådhusplads. Vi servicerer en bred vifte af kunder – store som små erhvervsvirksomheder, kommuner og kommunale institutioner, boligforeninger, idrætsanlæg og private kunder.

I årenes løb har vores virksomhed gennemgået en utrolig udvikling og vækstrejse, og med +20 år på bagen oplever vi fortsat succes og fremgang. Med satellitovervågning, ordrestyringssystem, digitalt bookingsystem, nye servicevogne med topprofessionelt værktøj, og branchens dygtigste stab af svende og lærlinge sikrer vi, at vores kunder får den bedste håndværksmæssige oplevelse – hver gang.

Ambitionen med reEL har fra dag ét været at leve op til vores gode navn. Vi er en reel, autoriseret el-installatør, som er pligtopfyldende, pålidelig og servicemindet. Kerneværdier, som cementerer hele vores virksomhed og den måde, som vi går til både kunder, samarbejdspartnere og opgaver på.

Vi har fokus på det gode arbejdsmiljø, og her stiller vi høje krav til os selv. Vi prioriterer at dygtiggøre og videreuddanne os, og så tager vi aktiv del i det sociale ansvar inden for vores egen branche. Vi har nemlig i alle virksomhedens leveår uddannet dygtige og professionelle elektriker-lærlinge, hvoraf flere siden har videreuddannet sig til el-installatør.

 

Læs også om...

Erhverv

Skal kontorinstallationerne på din arbejdsplads fornyes? Vi udfører mange typer af el-opgaver for erhvervskunder.

Boligforeninger

Vi servicerer fast mange boligforeninger, og vi vil også godt servicere jeres. Vi skræddersyer en aftale, som passer til jeres behov.

 

Om reEL- installation

Lær os lidt bedre at kende og mød vores dygtige team af faglærte elektrikere og motiverede lærlinge.

Sådan siger vores kunder

Vi kan varmt anbefale reEL-installation, som er et dygtigt og meget pålideligt firma.
”Vi har igennem mange år arbejdet sammen med reEL, og vores samarbejde har altid fungeret godt. Vi kan varmt anbefale reEL-installation, som har løst små såvel som store el-opgaver for os.”
- Gorm Rasmussen, Direktør, CARL RAS

Mød vores medarbejdere

Ole Hyllested Frederiksen

Indehaver & adm. direktør

+45 26 75 00 75
of@reel-installation.dk

Kai Kristensen

El-ansvarlig & aut. el-installatør

+45 26 75 00 80
kk@reel-installation.dk