Udskiftning af stofledninger

 

Har du købt ny bolig? Eller skal du til at renovere? I mange ældre boliger er stofledningerne ikke tidssvarende og i dårlig stand, og de giver samtidig anledning til stor brandfare i de gamle træ-klemmekasser. Vi har stor erfaring med at udskifte stofledninger i ældre boliger.

Du kan få det præcis, som du ønsker. Uanset om du blot skal have skiftet de gamle stofledninger ud med nye plastledninger, eller om du ønsker at få etableret helt nye installationer. Mange af vores kunder vælger at få fræset og rillet de nye installationer ind i væggene, så alle kabler er skjult og kontakterne planforsænket. Du kan også vælge at få lysdæmpere på dine nye installationer, intelligente installationer mv.

Kontakt os for en dialog om dine ønsker, og så skræddersyer vi en løsning, der matcher din bolig og dit behov. Vi ser frem til at servicere dig.

Læs også om…

Flere faser

Vi udvider din el-tavle med én eller flere ekstra faser

Nyt badeværelse

Vi sørger for strøm til vaskesøjlen, indbygningsspot og ventilationen
Nyt el

Referencer

Sådan siger vores gode kunder om samarbejdet med os

Sådan siger vores kunder

reEL-installations medarbejdere er altid meget høflige og servicemindede.
"Når de går hos os, er der ingen sure miner over de særlige hensyn, der skal tages i en institution. Fx planlagde de sig uden besvær ud af et ønske om, at der ikke skulle bores, mens børnene i vuggestuen sov middagslur. Det er god service og samarbejde, når det er bedst.”
- Torsten Hebsgaard, Institutionsleder, Kastanjehuset-Solgården

Mød vores medarbejdere

Ole Hyllested Frederiksen

Indehaver & adm. direktør

+45 26 75 00 75
of@reel-installation.dk

Kai Kristensen

El-ansvarlig & aut. el-installatør

+45 26 75 00 80
kk@reel-installation.dk