fbpx

Nyt køkken

 

Skal du have nyt køkken, så skal du højst sandsynligt også have ændret på de gamle, eksisterende el-installationer, så de passer til det nye.

Meget af det, vi har i vores køkkener, kræver strøm, og der kommer flere og flere hårde hvidevarer til, herunder Quooker, Cooler, vinkøleskab, dampovne, espressomaskiner m.fl. Det sætter alt sammen større krav til installationerne i køkkenet. Vi har stor erfaring med at etablere nyt el i nye køkkener.

Kontakt os for en dialog om dine ønsker, meget gerne tidligt i processen, så el-installationerne bliver skjult, og så skræddersyer vi en løsning, der matcher din bolig og dine behov.

Står du over for en komplet istandsættelse af dit køkken, kan vi stille hele holdet. Vi samarbejder med nogle af de dygtigste fagfolk på området, herunder bl.a. murer, vvs, maler, tømrer m.fl.

Vi ser frem til at servicere dig.

Læs også om…
Nyt el

Ladestik til el- og hybridbil

Vi etablerer ladestik ved din carport, garage eller indkørsel
Nyt el

Nyt badeværelse

Vi sørger for strøm til vaskesøjlen, indbygningsspot og ventilationen
Nyt el

Referencer

Sådan siger vores gode kunder om samarbejdet med os

Sådan siger vores kunder

reEL-installations medarbejdere er altid meget høflige og servicemindede.
"Når de går hos os, er der ingen sure miner over de særlige hensyn, der skal tages i en institution. Fx planlagde de sig uden besvær ud af et ønske om, at der ikke skulle bores, mens børnene i vuggestuen sov middagslur. Det er god service og samarbejde, når det er bedst.”
- Torsten Hebsgaard, Institutionsleder, Kastanjehuset-Solgården

Mød vores medarbejdere

Ole Hyllested Frederiksen

Indehaver & adm. direktør

+45 26 75 00 75
of@reel-installation.dk

Kai Kristensen

El-ansvarlig & aut. el-installatør

+45 26 75 00 80
kk@reel-installation.dk