fbpx

Datainstallationer

 

Skal I flytte rundt på arbejdspladserne på kontoret? Eller står I over for en renovering af kontormiljøet?

Vi udfører installationerne for jer. Vi er eksperter på området, og det er en ydelse, som vi har serviceret mange af vores gode erhvervskunder med, fx Arbejdernes Landsbank, Hvidovre Kommune, Sim Corp, Dyrenes Beskyttelse m.fl. – og vi står klar til også at servicere din virksomhed.

Mange af vores kunder ønsker at få etableret trådløse installationer i nye kontormiljøer, og i den forbindelse udfører vi ofte acces points, så dine medarbejdere kan arbejde trådløst over alt i ejendommen. Fælles for alle installationerne er, at de skal tilsluttes et data rack-skab. I større kontormiljøer har man oftest flere rack-skabe, også kaldet back bone, som er forbundet med fiberkabler. Vi rådgiver meget gerne din virksomhed om den bedste løsning, som passer til netop jeres ønsker og behov.

Kontakt os for en indledende snak om virksomhedens el-projekt – gerne tidligt i processen, så installationerne kan skjules bedst muligt. Vi ser frem til at servicere dig.

Læs også om…

Belysning

Vi udfører mange typer af belysning for erhverv og industri

Ladestik til el- og hybridbiler

Vi etablerer ladestanderne, så I er klar til at rykke ud

Referencer

Sådan siger vores gode kunder om samarbejdet med os

Sådan siger vores kunder

Vi kan varmt anbefale reEL-installation, som er et dygtigt og meget pålideligt firma.
”Vi har igennem mange år arbejdet sammen med reEL, og vores samarbejde har altid fungeret godt. Vi kan varmt anbefale reEL-installation, som har løst små såvel som store el-opgaver for os.”
- Gorm Rasmussen, Direktør, CARL RAS

Mød vores medarbejdere

Ole Hyllested Frederiksen

Indehaver & adm. direktør

+45 26 75 00 75
of@reel-installation.dk

Kai Kristensen

El-ansvarlig & aut. el-installatør

+45 26 75 00 80
kk@reel-installation.dk