El-syn

 

Skal du bestille et el-syn af en andels- eller ejerbolig, så er vi eksperter i at kontrollere boligens installationer samt udarbejde udførlig rapport med billeddokumentation samt forventet overslag på udbedring af fejl og mangler.

Det er en service, som vi ofte udfører for mange af vores gode kunder, herunder advokater, bobestyrere, ejendomsmæglere, boligforeningsbestyrelser eller for ejeren selv.

Et el-tjek omfatter stikprøvekontrol af installationerne, el-tavlen mv. samt en udførlig rapport. I rapporten fremgår el-installationernes tilstand fra en fagmand, lige som vi redegør for prisen for udbedring af eventuelle konstaterede fejl og mangler. Rapporten indeholder også billeddokumentation.

Du skal beregne, at vi bruger ca. en til to timer alt i alt på el-syn og rapport afhængig af boligens størrelse. Pris for el-syn eksklusive moms er 1200 kr. for boliger op til 120 kvadratmeter og i Storkøbenhavn og Hovedstadsområdet.

Book os til et el-syn. Vi ser frem til at servicere dig.

Læs også om...

Privat

Skal du sælge din andelsbolig og have foretaget et el-syn? Eller skal der etableres nyt el i dit køkken? Vi løser mange typer af el-opgaver for private.

Boligforeninger

Vi servicerer fast mange boligforeninger, og vi vil også godt servicere jeres. Vi skræddersyer en aftale, som passer til jeres behov.

Om reEL-installation

Lær os lidt bedre at kende og mød vores dygtige team af faglærte elektrikere og motiverede lærlinge.

Sådan siger vores kunder

Vi kan varmt anbefale reEL-installation, som er et dygtigt og meget pålideligt firma.
”Vi har igennem mange år arbejdet sammen med reEL, og vores samarbejde har altid fungeret godt. Vi kan varmt anbefale reEL-installation, som har løst små såvel som store el-opgaver for os.”
- Gorm Rasmussen, Direktør, CARL RAS

Mød vores medarbejdere

Ole Hyllested Frederiksen

Indehaver & adm. direktør

+45 26 75 00 75
of@reel-installation.dk

Kai Kristensen

El-ansvarlig & aut. el-installatør

+45 26 75 00 80
kk@reel-installation.dk