fbpx

Kontorinstallationer

 

Er I trætte af mange forlængerledninger og kabelroderi under arbejdsstationerne på din arbejdsplads? Eller står din virksomhed over for en komplet renovering af kontormiljøet?

Vi udfører jeres nye kontorinstallationer. Vi har stor erfaring med at etablere kontorinstallationer i både små og store kontorlandskaber, og det er en ydelse, som vores kunder ofte kontakter os omkring. Vi har bl.a. serviceret Arbejdernes Landsbank, Hvidovre Kommune, Sim Corp, Dyrenes Beskyttelse m.fl., og vi står klar til også at servicere din virksomhed.

Vi udfører el- og data-installationerne ved jeres arbejdsstationer lige netop der, hvor I ønsker dem, så de matcher jeres behov. Med små gulvstandere er det også muligt at placere installationerne midt i lokalet med et flot slutresultat.

 

Trådløse installationer

De fleste af vores erhvervskunder vil have trådløse installationer, og derfor udfører vi samtidig acces points, så dine medarbejdere kan arbejde trådløst. Fælles for alle installationerne er, at de skal tilsluttes et data rack-skab. I større kontormiljøer har man oftest flere rack-skabe, også kaldet back bone, som er forbundet med fiberkabler. Vi rådgiver meget gerne din virksomhed om den bedste løsning, som passer til netop jeres ønsker og behov.

 

Fleksible arbejdspladser

I takt med, at mange møder afholdes virtuelt over både Zoom og Teams, efterspørger flere og flere af vores kunder professionelt AV-udstyr i mødelokalerne. Vi etablerer installationerne til jeres nye AV-udstyr, LED-fladskærme mv. lige netop der, hvor I ønsker det.

Har din virksomhed brug for, at arbejdspladserne flyttes hjem i privaten hos medarbejderen, så er vi eksperter i at etablere installationerne. Vi etablerer strøm til hæve-sænkebordet, stikkontakter, lampen og computeren på skrivebordet samt de nødvendige datainstallationer.

Kontakt os for en indledende snak om virksomhedens el-projekt – gerne tidligt i processen, så installationer kan skjules bedst muligt. Vi ser frem til at servicere dig.

Det er en service, som vi ofte udfører for mange af vores gode kunder, herunder advokater, bobestyrere, ejendomsmæglere, boligforeningsbestyrelser eller for ejeren selv.

Et el-tjek omfatter stikprøvekontrol af installationerne, el-tavlen mv. samt en udførlig rapport. I rapporten fremgår el-installationernes tilstand fra en fagmand, lige som vi redegør for prisen for udbedring af eventuelle konstaterede fejl og mangler. Rapporten indeholder også billeddokumentation.

Du skal beregne, at vi bruger ca. en til to timer alt i alt på el-syn og rapport afhængig af boligens størrelse. Pris for el-syn eksklusive moms er 1200 kr. for boliger op til 120 kvadratmeter og i Storkøbenhavn og Hovedstadsområdet.

Book os til et el-syn. Vi ser frem til at servicere dig.

Læs også om…

Fejlfinding

Problemer med strømmen på kontoret? Vi finder årsagen

ITV overvågning

Når du ønsker overvågning af din erhvervs- eller industriejendom

Referencer

Sådan siger vores gode kunder om samarbejdet med os

Sådan siger vores kunder

Vi kan varmt anbefale reEL-installation, som er et dygtigt og meget pålideligt firma.
”Vi har igennem mange år arbejdet sammen med reEL, og vores samarbejde har altid fungeret godt. Vi kan varmt anbefale reEL-installation, som har løst små såvel som store el-opgaver for os.”
- Gorm Rasmussen, Direktør, CARL RAS

Mød vores medarbejdere

Ole Hyllested Frederiksen

Indehaver & adm. direktør

+45 26 75 00 75
of@reel-installation.dk

Kai Kristensen

El-ansvarlig & aut. el-installatør

+45 26 75 00 80
kk@reel-installation.dk