Belysning

 

Vi udfører mange typer af belysning for erhverv og industri. Noget af det, som vi laver meget af, er bl.a. LED-belysning og -optimering, herunder down lights, LED-lyspaneler med eller uden dagslysstyring, butiksbelysning, intelligent belysning m.fl.

Kravene til ny belysning i renoverings- og byggeprojekter er ofte foreskrevet af en arkitekt, men vi rådgiver gerne om den bedste belysning, der matcher jeres ønsker og behov, og som bl.a. har fokus på energioptimering.

Vi benytter os i udgangspunkt af produkter fra Fagerhult og Solar Light, da de lever op til vores høje standarder, men ønsker du noget helt tredje, så indfrier vi selvfølgelig det.

Kontakt os for en indledende snak om virksomhedens el-projekt – gerne tidligt i processen, så installationerne kan skjules bedst muligt. Vi ser frem til at servicere dig.

Læs også om…

Datainstallationer

Vi udfører trådløse installationer og acces points i kontormiljøer

El-sikkerhedsattest

Med et professionelt sikkerhedstjek af bygningens el-tavler opdages fejl og overbelastninger

Referencer

Sådan siger vores gode kunder om samarbejdet med os

Sådan siger vores kunder

Vi kan varmt anbefale reEL-installation, som er et dygtigt og meget pålideligt firma.
”Vi har igennem mange år arbejdet sammen med reEL, og vores samarbejde har altid fungeret godt. Vi kan varmt anbefale reEL-installation, som har løst små såvel som store el-opgaver for os.”
- Gorm Rasmussen, Direktør, CARL RAS

Mød vores medarbejdere

Ole Hyllested Frederiksen

Indehaver & adm. direktør

+45 26 75 00 75
of@reel-installation.dk

Kai Kristensen

El-ansvarlig & aut. el-installatør

+45 26 75 00 80
kk@reel-installation.dk