fbpx

El-sikkerhedsattest

I alle forsamlingslokaler med plads til mere end 150 personer er det et lovkrav, at der hvert andet år udføres en el-sikkerhedsattest, som skal anbringes synligt for publikum. Det gælder bl.a. for teatre, restaurationer og caféer, biografer, selskabslokaler, idrætshaller, koncertsale, skoler, gymnasier m.fl.

Med et professionelt sikkerhedstjek af bygningens el-tavler opdages fejl og overbelastninger, før de eventuelt udvikler sig til brand. Hver femte brand i danske erhvervsvirksomheder skyldes faktisk el-installationerne, så det er vigtigt, at de bliver tjekket løbende.

Kontrollen omfatter kontrol af installationerne på stedet samt funktionsafprøvning af varslingsanlæg, ABDL-anlæg samt flugtvejs- og panikbelysning. Selve kontrollen tager omkring tre timer inklusive udarbejdelse af rapport. Pris fra 2500 kr. ex moms. Prisen varierer alt efter omfang af attesten. Eventuelle fejl og mangler, som skal udbedres efterfølgende, i henhold til gældende brandmyndigheder, faktureres separat.

Book os til udførelse af en el-sikkerhedsattest. Vi ser frem til at servicere dig.

Læs også om…

Fejlfinding

Problemer med strømmen på kontoret? Vi finder årsagen

El-tavler

El-tavlen er afgørende for sikkerheden i din erhvervsejendom

Referencer

Sådan siger vores gode kunder om samarbejdet med os

Sådan siger vores kunder

Vi kan varmt anbefale reEL-installation, som er et dygtigt og meget pålideligt firma.
”Vi har igennem mange år arbejdet sammen med reEL, og vores samarbejde har altid fungeret godt. Vi kan varmt anbefale reEL-installation, som har løst små såvel som store el-opgaver for os.”
- Gorm Rasmussen, Direktør, CARL RAS

Mød vores medarbejdere

Ole Hyllested Frederiksen

Indehaver & adm. direktør

+45 26 75 00 75
of@reel-installation.dk

Kai Kristensen

El-ansvarlig & aut. el-installatør

+45 26 75 00 80
kk@reel-installation.dk