fbpx

El-tavler

 

El-tavlen er afgørende for sikkerheden i din erhvervsejendom, for den forebygger både personskader og brand. Det er derfor en god investering at udskifte de gamle el-tavler, og så er det frem for alt en god sikkerhed.

I de nye el-tavler er det ikke nødvendigt at skifte sikringer, fordi der sidder automatsikringer, ligesom der i nye el-tavler også er indbygget lovpligtigt HPFI-relæ, som beskytter mod elektriske stød.

For flere af vores erhvervskunder har vi med tiden renoveret, udbygget eller helt udskiftet el-tavlen til en nyere, opdateret model med HPFI-relæer, automatsikringer, transientbeskyttelse, dagslysstyring, intelligente installationer, sumstrømstransformere mv. Vi rådgiver og vejleder, så el-tavlerne matcher bygningens behov og krav.

Står din virksomhed over for en renovering af kontormiljøet, eller skal I bruge mere strøm på arbejdspladsen? Kontakt os for en indledende snak om jeres ønsker. Vi ser frem til at servicere dig.

Læs også om…

Intelligente installationer

Når virksomheden vil følge med i energiforbruget og skabe væsentlige driftsbesparelser

El-sikkerhedsattest

Med et professionelt sikkerhedstjek af bygningens el-tavler opdages fejl og overbelastninger

Referencer

Sådan siger vores gode kunder om samarbejdet med os

Sådan siger vores kunder

Vi kan varmt anbefale reEL-installation, som er et dygtigt og meget pålideligt firma.
”Vi har igennem mange år arbejdet sammen med reEL, og vores samarbejde har altid fungeret godt. Vi kan varmt anbefale reEL-installation, som har løst små såvel som store el-opgaver for os.”
- Gorm Rasmussen, Direktør, CARL RAS

Mød vores medarbejdere

Ole Hyllested Frederiksen

Indehaver & adm. direktør

+45 26 75 00 75
of@reel-installation.dk

Kai Kristensen

El-ansvarlig & aut. el-installatør

+45 26 75 00 80
kk@reel-installation.dk