fbpx

Intelligente bygningsinstallationer

 

Efterspørgslen på intelligente bygningsinstallationer er steget pga. skærpede lovkrav til energiforbruget i såvel private hjem som erhvervsbygninger.

Vi udfører intelligente bygningsinstallationer, både KNX og CTS, for erhverv og industri, og vi rådgiver dig om den bedste løsning, der passer til jeres behov og ønsker.

KNX er hjernen bag din bygningsautomatik, og det er det system, som styrer de forskellige intelligente installationer, herunder belysning, ventilation, opvarmning, aircondition, persienner, alarmer, vandstyring, overvågning m.fl. KNX giver dig altså det fulde overblik over bygningens forskellige anlæg, så du altid kan følge med i energiforbruget og samtidig skabe væsentlige driftsbesparelser.

Kontakt os for en indledende snak – gerne tidligt i processen, så installationerne kan skjules bedst muligt. Vi ser frem til at servicere dig.

Læs også om…

Kontorinstallationer

Vi udfører el- og data-installationerne ved jeres arbejdsstationer

ITV overvågning

Når du ønsker overvågning af din erhvervs- eller industriejendom

Referencer

Sådan siger vores gode kunder om samarbejdet med os

Sådan siger vores kunder

Vi kan varmt anbefale reEL-installation, som er et dygtigt og meget pålideligt firma.
”Vi har igennem mange år arbejdet sammen med reEL, og vores samarbejde har altid fungeret godt. Vi kan varmt anbefale reEL-installation, som har løst små såvel som store el-opgaver for os.”
- Gorm Rasmussen, Direktør, CARL RAS

Mød vores medarbejdere

Ole Hyllested Frederiksen

Indehaver & adm. direktør

+45 26 75 00 75
of@reel-installation.dk

Kai Kristensen

El-ansvarlig & aut. el-installatør

+45 26 75 00 80
kk@reel-installation.dk