fbpx

LED-belysning

Vi er eksperter i at udskifte belysningen i boligforeningens fælles områder og adgangsveje. Det er en ydelse, som vi servicerer mange af vores gode kunder med, og vi har solid erfaring på området.

For boligforeninger installerer vi bl.a. LED-belysning på trappeopgangene, både for- og bagtrapper, som er censorstyret og med automatisk tænd- og sluk-funktionalitet for højeste energioptimering. Vi rådgiver om krav til antal lux, så trappen lever op til gældende regler på området.

Vi opsætter også LED-belysning i boligforenings fællesarealer, herunder i vaskeriet, kældergangene, cykelkældre, lofts- og depotrum, gårdanlæg, skralderum, stier, parkeringspladser, legepladser, selskabslokaler mv. Kontakt os for en snak eller et møde hos jer, hvor vi sammen kortlægger jeres ønsker og behov. Vi ser frem til at servicere jer.

Læs også om…

Julebelysning

Hold fast i traditionerne om udsmykning af de fælles arealer ved juletid

El-tilstandsrapport

Ønsker din boligforening et overblik over installationernes generelle tilstand?

Referencer

Sådan siger vores gode kunder om samarbejdet med os

Sådan siger vores kunder

Vi kan varmt anbefale reEL-installation, som er et dygtigt og meget pålideligt firma.
”Vi har igennem mange år arbejdet sammen med reEL, og vores samarbejde har altid fungeret godt. Vi kan varmt anbefale reEL-installation, som har løst små såvel som store el-opgaver for os.”
- Gorm Rasmussen, Direktør, CARL RAS

Mød vores medarbejdere

Ole Hyllested Frederiksen

Indehaver & adm. direktør

+45 26 75 00 75
of@reel-installation.dk

Kai Kristensen

El-ansvarlig & aut. el-installatør

+45 26 75 00 80
kk@reel-installation.dk