fbpx

Elektriker til boligforeninger

Servicemindet og pålidelig elektriker

reEL – en rigtig god kontakt

Vi servicerer allerede en bred vifte af boligforeninger, lige fra de små til de helt store, og nogle af vores gode kunder er bl.a. Lejerbo, PAB, KAB o.a. Vi er eksperter i at servicere boligforeninger, både ejer-, andel- og almen, og vi håber også, at vi får lov at servicere jeres forening.

Som autoriseret el-installatør i jeres boligforening vil I opleve, at vi altid møder jeres beboere med et smil og et tårnhøjt, professionelt service- og kompetenceniveau. Uanset opgavens omfang vil vi rådgive jer til de bedste løsninger, der matcher jeres forenings ønsker og behov.

Mangler I en samarbejdspartner på el-entreprisen ved flyttelejligheder? Står jeres forening over for en renovering af trappeopgangene? Skal I have nyt porttelefonanlæg? Eller skal belysningen opdateres på de fælles adgangsveje? Lad os være jeres forenings faste samarbejdspartner på el-arbejdet. Vi står klar, både når det brænder på, når I ønsker et tjek af el-installationernes tilstand, eller hvis I står over for et større renoveringsprojekt. Vi udfører utrolig mange el-syn af andelslejligheder, hvor der er krav om et el-syn af autoriseret el-installatør  samt el-tilstandsrapporter i leje- og ejerlejligheder.

 

Fast timepris og døgnbemanding

For vores faste kunder tilbyder vi en fast timepris, lige som vi tilbyder gode rabatter på materialeprisen. Vi skræddersyer en timepris, der svarer til jeres forenings behov og størrelse.

Ønsker I døgnvagtsservice, så tilbyder vi også det, og så er vi altså kun et opkald væk 24 timer i døgnet. Vi er nemme at få fat på, når I står med en akut udfordring, der skal løses nu og her, og vi er fremme inden for en time.

Vi er eksperter i

Port- og dørtelefon

Sikrer jer for ubudne gæster i
jeres boligforening

Adgangskontrol (ADK)

Vi installerer et brugervenligt system til foreningens adgangskontrol

LED Belysning

Vi udskifter belysningen i boligforeningens fælles områder og adgangsveje

EL-installationsrapport

Ønsker din boligforening et overblik over installationernes generelle tilstand?

Fejlfinding

Har I problemer med strømmen?
Vi finder årsagen

Julebelysning

Hold fast i traditionerne om udsmykning af de fælles arealer ved juletid

Cases / referencer

Referencer

Sådan siger vores gode kunder om
samarbejdet med os

Læs også om...

Privat

Skal du sælge din andelsbolig og have foretaget et el-syn? Eller skal der etableres nyt el i dit køkken? Vi løser mange typer af el-opgaver for private.

Erhverv

Skal kontorinstallationerne på din arbejdsplads fornyes? Vi udfører mange typer af el-opgaver for erhvervskunder.

Om reEL- installation

Lær os lidt bedre at kende og mød vores dygtige team af faglærte elektrikere og motiverede lærlinge.

Mød vores medarbejdere

Ole Hyllested Frederiksen

Indehaver & adm. direktør

+45 26 75 00 75
of@reel-installation.dk

Kai Kristensen

El-ansvarlig & aut. el-installatør

+45 26 75 00 80
kk@reel-installation.dk

Vidste du...?
At vi har døgnbemanding for vores faste, gode kunder?
At vi har elektronisk ordrestyringssystem?
At vi har flådestyring og fuld gennemsigtighed på tidsforbruget?

Sådan siger vores kunder

Vi i andelsforeningen A/B Hellebækgård kan varmt anbefale reEL-installation, som har været vores faste og pålidelige samarbejdspartner gennem de sidste 10 år.
"reEL-installation assisterer os med alt fra den daglige vedligeholdelse af foreningens el til etablering af nye el-installationer. reEL-installation er også førstevalg blandt mange af foreningens beboere. Kort sagt oplever vi reEL som en super god samarbejdspartner, der kommer til aftalt tid, overholder aftalerne, leverer dét, som bliver aftalt og rydder op efter sig.”
- Christina Terry, Formand, A/B Hellebækgaard