El-tavler

 

Skal du have udskiftet din gamle el-tavle? Udskiftning af el-tavlen er ofte nødvendigt i ældre boliger, fx i forbindelse med etablering af nyt køkken eller bad, ved renovering af boligens el eller ved udskiftning af gamle stofledninger.

Det er en god investering at udskifte din gamle el-tavle, og så er det frem for alt en god sikkerhed. I de nye el-tavler er det ikke nødvendigt at skifte sikringer, fordi der sidder automatsikringer. Ligesom der i nye ny el-tavler også er indbygget lovpligtigt HPFI-relæ, som beskytter mod elektriske stød.

Målerrammen, som er den enhed, hvorpå el-måleren sidder, udskifter vi i samme arbejdsgang, så dit el-selskab kan fjernaflæse dit forbrug. Har du ikke allerede jordspyd, etablerer vi også det ved udskiftning af el-tavlen – det er nemlig et lovkrav.

Som en ekstra sikkerhed kan du vælge at få monteret transientbeskyttelse i din el-tavle. Denne enhed beskytter dit el-udstyr mod overspændinger og impulser fra fx lynnedslag i nærheden af din bolig.

Book os til at udskifte din el-tavle. Vi ser frem til at servicere dig.

Læs også om…

Nyt køkken

Vi sætter strøm til hvidevarerne i dit nye køkken

El-syn

Vi tjekker installationerne i din bolig og afgiver rapport
Nyt el

Ladestik til el- og hybridbil

Vi etablerer ladestik ved din carport, garage eller indkørsel

Sådan siger vores kunder

reEL-installations medarbejdere er altid meget høflige og servicemindede.
"Når de går hos os, er der ingen sure miner over de særlige hensyn, der skal tages i en institution. Fx planlagde de sig uden besvær ud af et ønske om, at der ikke skulle bores, mens børnene i vuggestuen sov middagslur. Det er god service og samarbejde, når det er bedst.”
- Torsten Hebsgaard, Institutionsleder, Kastanjehuset-Solgården

Mød vores medarbejdere

Ole Hyllested Frederiksen

Indehaver & adm. direktør

+45 26 75 00 75
of@reel-installation.dk

Dzenan Pulo

Partner & aut. el-installatør

+45 26 75 00 76
dp@reel-installation.dk