Om reEL-Installation

En rigtig god kontakt

reEL-installation

i rivende udvikling

Ole Frederiksen – Adm. direktør

reEL-installation så dagens lys i maj 2000 og er stiftet af elektriker og iværksætter, Ole Frederiksen. Drømmen om at blive selvstændig startede på to arbejdsbukke og en spånplade på privatadressen i Hvidovre.
I årenes løb har reEL gennemgået en kolossal udvikling. Fra kontor i privaten, to hårdtarbejdende elektrikere og halvrustne varevogne, er reEL i dag i stadig fremgang på alle parametre. Med satellitovervågning, ordrestyringssystem og nye servicevogne med topprofessionelt værktøj sikrer vi, at vores kunder får den bedste håndværksmæssige oplevelse – hver gang.

Ambitionen med reEL har fra dag ét været, i bogstaveligste forstand, at leve op til vores gode navn. Vi er en reel aut. el-installatør, som er pligtopfyldende, pålidelig og servicemindet. Kerneværdier, som er fundamentet for vores måde at gå til kunder, samarbejdspartnere og el-opgaver på. Efterhånden som virksomheden er vokset er fokus på et godt arbejdsmiljø også et helt centralt omdrejningspunkt.

Vi har til huse i egen ejendom centralt i Hvidovre – kun 7 kilometer fra Københavns Rådhusplads. Vi er en stab af dygtige og ambitiøse elektrikere og lærlinge, som konstant prioriterer at dygtiggøre os. Vi tager aktiv del i det sociale ansvar inden for vores egen branche og har i alle virksomhedens leveår uddannet dygtige og professionelle elektriker-lærlinge, hvoraf flere siden har videreuddannet sig til el-installatør.

reEL-installation servicerer en bred vifte af kunder – store som små erhvervsvirksomheder, kommuner samt kommunale institutioner, boligforeninger, idrætsanlæg og private kunder.

Vi håber også at få lov til at servicere dig, din virksomhed eller arbejdsplads.

Lad os tale sammen

Hovednummer

70 25 00 73

Kontakt os hele døgnet

Adresse

reEL-installation ApS
Arnold Nielsens Boulevard 66A
2650 Hvidovre
kontakt@reel-installation.dk